ERP ابری

پیش از پیدایش ابر، در ابتدا " مفهوم رایانش توزیع‌شده " وجود داشت سپس به دنبال آن، شبکۀ سرویس گیرنده، سرویس دهنده (client/ server) پا به عرصه گذاشت که با نوآوری های SaaS، به مجموعه ای از سیستم های درون سازمانی ابریِ ترکیبی تکامل پیدا کرد.

با پیشرفت کسب و کار ، نیاز به سیستم های برنامه‌ریزی منابع سازمانی بیش از هر موقع دیگر پدیدار می شود. سیستم های ERP شما را در پیگیری اموری نظیر حسابداری، تولید، برنامه ریزی و موارد بیشمار دیگر یاری می دهند. به طور سنتی ،ERP به عنوان نرم افزاری شناخته می شود که مستقیما بر شبکه کامپیوتری یک شرکت نصب و ذخیره می شود. از سویی دیگر، سیستم های ERP ابری در بازار نرم افزاری تقریبا پدیده ای نوظهور تلقی می شوند که البته مزیت های بی شماری را تاکنون از خود نشان داده اند.

ضرب المثلی بین نجاران انگلیسی هست که می گوید: "دوبار اندازه بگیر و بعد ببُر". هرچند هنگام برنامه ریزی برای انتقال از یک برنامه درون سازمانی به سیستم ابری، ضرب المثل قرن 16 روسی بهتر صدق می کند؛ هفت بار اندازه گیری کن و بعد ببر!

سال 2016 رو به اتمام است و البته که از ابتدا تا پایان سال سراسر اتفاقات مهمی رخ داده است ؛ به ویژه زمانی که این رخداد ها شامل نقص داده های عمده در بازدید از اطلاعات آژانس های دولتی، هک اطلاعاتی سازمان های بزرگ تاثیرات منفی مرتبط با اینترنت اشیا IOT و شبکه های اجتماعی ترکیبی نظیر Yahoo باشد.

همانطور که سازمان های مبتنی بر ERP به سوی جهانی شدن پیش می روند، استفاده از اطلاعاتی که از سیستم های مبتنی برابر به دست می آیند، برای انجام امور تجاری موفقیت آمیز ضروری می شوند؛ البته باید در نظر داشت که به علت تفاوت بین دو سیستم ERP ابریِ ترکیبی و چند ابری ، راه های متفاوتی نیز برای کسب بهره از سیستم های ابری وجود دارد.

امروزه ERP ابری، یکی از مهم ترین نوآوری های سازمانی محسوب می شود؛ قابلیت انتقال موازی عملیات با فرآیندهای درون سازمانی، تقریبا برای هر کسب و کاری بهره وری سریع از نوآوری ها و تکنیک های جدید با قیمت پایین را فراهم می آورد؛ این ها مزیت هایی هستند که تاکنون توسط کسب و کارهای کامپیوتر محور دیده شده است.

درباره ERP

برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) شامل طیف وسیعی از فعالیت‌های مختلفی است که به بهبود عملکرد یک سازمان منتهی می‌شود و تمام داده‌ها و فرایندهای یک سازمان را در یک سیستم نرم‌افزاری و در قالب یک بانک اطلاعاتی بصورت پیوسته، منظم و دقیق مدیریت می‌نماید. ERP به سازمانها و شرکتها کمک می‌نماید تا فرایند دقیق برنامه‌ریزی کلیه منابع سازمان را در جهت کاهش هزینه و افزایش درآمد مدیریت نمایند. 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…