تولیدی (9)

در پاسخ به این سوال جواب ساده ای وجود دارد: نیاز شما به این دو سیستم به حوزه کاری شما بستگی دارد! امور مالی، فروش، خرید، مدیریت موجودی و بسیاری سیستم های دیگر که حضورشان برای یک سازمان مهم تلقی می شود، همگی تحت عنوان ERP قرار دارند.

برای اینکه شاهد کاهش زمان و هزینۀ امور تولیدی باشیم، باید توجه زیادی به فعالیت های صحن کارخانه وجود داشته باشد. وجود فرآیند های سازمان یافته ناشی از حضور ماژول تولید می تواند باعث از بین رفتن گلوگاه هایِ (عوامل کند کننده) فرآیندهای تولیدی و به حداقل رساندن ضایعات شود. به همین خاطر، فرآیندهای تولیدی به سیستم کنترل و برنامه ریزی تولیدیِ کاربرپسند و منعطفی نیاز دارند .

برای سودآوری هرچه بیشتر در دنیای سازمانی، تولیدکنندگان باید نوآوری های تکنولوژیکی بیشتری را تجربه کنند تا در میدان رقابت نرم افزار پیشی بگیرند. هرچند، این پیشرفت نیز به سرعت به وقوع نمی پیوندد. اگر تولیدکنندگان به فکرِ بهره برداری از نرم افزاری فراتر از یک راهکار منابع سازمانی ساده نباشند، ممکن است که به سرعت افت عملکردی را تجربه کنند.

شرایطی را در نظر بگیرید که سازمان شما ERP جدیدی را برای بخش تولیدی انتخاب و استقرار نموده است. شما پیش از انتخاب ERP تمامی ملزومات سازمان را فهرست و اولویت بندی کردید. زمانی را برای ارزیابی سیستم های ERP، فروشندگان و مشاوران نیز اختصاص دادید. مدیر پروژه‌ی با اعتبار و بی عیب و نقصی را نیز انتخاب کرده و از تیم مدیریت خود نیز حمایت کردید. حال که زمان استفاده از ERP جدید فرارسیده، مشکلاتی نظیر آنچه در ERP قدیمی رخ می داد نیز همچنان وجود دارد. چه کار اشتباهی در این خلال پیش آمده است؟

کارمندان سطح کارخانه کلیدی ترین افراد سازمان شما محسوب می شوند. حال چه جوشکار، نقاش، لحیم کار و غیره همه‌ی آن ها می خواهند که به بهترین نحو ممکن کارشان را انجام دهند. ERP به کارمندان شما کمک می کند تا محصولات با کیفیت را سر موقع آماده نمایند. در ادامه‌ی این مقاله، به تاثیراتی که ERP می تواند بر امور کارخانه داشته باشد، اشاره خواهیم داشت.

به جای گردآوری اجزای سازنده، قطعات و کالاهای پایا، تولیدکنندگان بر اساس دستورالعمل و فرمول ها، مواد را توسط فرآیندی به نام تولید گسسته ترکیب و مخلوط می کنند. این نوع تولید دارای مسائل و پیچیدگی های خاص صنعتی است که باید در هنگام استقرار یک سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) مورد توجه قرار بگیرد. ويژگی هایی که نرم افزارERP بخش تولیدی می تواند فراهم بیاورد شامل موارد زير می باشد:

انتخاب یک ERP ایده آل برای برآوردن نیازهای حال و آیندۀ هر کسب و کاری مهم بر شمرده می شود. در واقع انتخاب برای بهره برداری از ERP یک سرمایه گذاری عظیم تلقی می شود که موفقیت هر کسب و کاری در گرو آن می باشد. حال چه برای نخستین بار استقرار ERP را تجربه می کنید و چه نسخه قبلی را بروزرسانی می کنید، همواره باید در نظر داشته باشید که فرآیند انتخاب ERP یک ارجحیت برای تولیدکنندگان محسوب می شود. منابع و کارمندانی که برای انتخاب بهترین ERP تعیین می شوند باید بر قابلیت های اساسی ERP و چگونگی استفاده از آن برای نیازهای سازمان تولیدکننده آگاهی داشته باشند.

هر کسب و کار تولیدی با چالش های مدیریت موجودی مواجه است. حتی سازمان هایی که سیستم های مدیریت موجودی را در اختیار دارند، بر این باور رسیده اند که مدیریت موجودی یک چالش است.

صفحه1 از2

درباره ERP

برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) شامل طیف وسیعی از فعالیت‌های مختلفی است که به بهبود عملکرد یک سازمان منتهی می‌شود و تمام داده‌ها و فرایندهای یک سازمان را در یک سیستم نرم‌افزاری و در قالب یک بانک اطلاعاتی بصورت پیوسته، منظم و دقیق مدیریت می‌نماید. ERP به سازمانها و شرکتها کمک می‌نماید تا فرایند دقیق برنامه‌ریزی کلیه منابع سازمان را در جهت کاهش هزینه و افزایش درآمد مدیریت نمایند. 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…