انتخاب

ضرب المثلی قدیمی هست که می گوید: زمانی متوجه میزان موفقیت می شوی که بتوانی میزان آن را ارزیابی کنی. این ضرب المثل به ویژه برای اعتباربخشی به ارزش عملیاتی یک سیستم ERP و چگونگی اعمال معیارهای ارزیابی ERP در سازمان به کار می رود.

امروزه دیگر همه می دانند که همه‌ی سیستم های CRM همواره موفقیت آمیز نیستند. یک سوم و یا حتی میزان بیشتری از اجرای سیستم های CRM با شکست مواجه می شود و حتی میزان قابل توجهی از آن ها نیز هرگز پتانسیل بالقوه خود را نشان نمی دهند. اغلب شرکت ها نیز اشتباهات مکرر و مشابهی را در رابطه با سیستم های CRM مرتکب می شوند. در ادامه به چند مورد از اشتباهات مرتبط با CRM اشاره خواهیم داشت.

در پی به سرانجام رساندن پروژه‌های مختلف ERP تجربه های متفاوتی به دست خواهد آمد که در ادامه به تعدادی از آن ها اشاره خواهیم نمود؛

در دنیای کسب و کار، اختصارات زیادی وجود دارد که یکی از مهم ترین آن ها ERP است؛ ERPای که شما برای سازمان تان انتخاب می کنید باید بهترین باشد.

خبر خوب در مورد نرم افزار CRM این است که گزینه های بسیاری برای انتخاب این سیستم در بازار نرم افزار وجود دارد. اما خبر بد اینجاست که شما باید از بین تمامی گزینه ها تنها یکی را انتخاب کنید.تعداد بیشماری از انواع نرم افزار CRM در بازار وجود دارد که البته هیچ یک از آن ها نیز از حیث عملکرد شبیه به یکدیگر نیستند. هرکدام از این نرم افزارها به منظور تحقق به نیازهای خاص و بر اساس معیارهایی نظیر بزرگی سازمان و ماژول های متفاوتِ فروش محیا شده اند. به دلیل وجود همین طیف گسترده، انتخاب یک پکیج CRM وظیفه دشواری خواهد بود.

همه تولید کنندگان صنعت غذایی به ERP نیاز دارند. حال چه عوامل منحصر به فردی در رابطه با ERP صنعت غذایی وجود دارد که ممکن است در سایر کسب و کارها آنچنان از اهمیت بالایی برخوردار نباشد؟
در ادامه به چند مورد اشاره خواهیم کرد.

تصور کنید که سازمان شما هر روز در حال پیشرفت و ترقی است. در این شرایط باید در نظر داشته باشید که ERP مورد انتخاب شما نیز باید قابلیت سازگاری با میزان رشد سازمان شما را از خود نشان دهد.

در واقع، هیچ پاسخ درست و مطلقی برای این پرسش وجود ندارد!
انتخاب شما ممکن است تلفیقی باشد از مدیر مورد نظر شما و شخصی که در زمان تصمیم گیری و انتخاب در دسترس شماست. در ادامه به چند نکته مهم در این رابطه پرداخته می شود.

صفحه1 از6

درباره ERP

برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) شامل طیف وسیعی از فعالیت‌های مختلفی است که به بهبود عملکرد یک سازمان منتهی می‌شود و تمام داده‌ها و فرایندهای یک سازمان را در یک سیستم نرم‌افزاری و در قالب یک بانک اطلاعاتی بصورت پیوسته، منظم و دقیق مدیریت می‌نماید. ERP به سازمانها و شرکتها کمک می‌نماید تا فرایند دقیق برنامه‌ریزی کلیه منابع سازمان را در جهت کاهش هزینه و افزایش درآمد مدیریت نمایند. 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…